Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Baterie pentru lavoar Rea Lungo L.Gold Auriu inalta

ID: 3449
EAN: 5902557342075
SKU: REA-B9409
 • 385,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Tip baterie: de lavoar
Tip montaj baterie: pentru blat
Material: alama
Culoare: Gold
Lungimea gurii 130 mm
Tehnologia de acoperire: Electroplating
Tip cap: Ceramica - firma Sedal
Inaltime 280 mm
Diametru pentru conectare: 3/8 inch
Aerator: Cu aer
Lungimea furtunurilor incluse în set: 50 cm - Tucai
Garantie: 5 ani
Producator: Rea
Descriere

Baterie de lavoar Rea Lungo L. Gold, înalt și strălucitor, a fost echipat cu un cap practic, ceramic și un aerator deasupra capului, datorită căruia nivelul consumului de apă care curge de la robinet a fost redus la minimum. Aeratorul este de fapt un mic vârf care constă dintr-o sită cu ochiuri foarte fine. Este situat la capătul gurii. Funcționarea elementului descris se bazează pe aerarea apei. Acest lucru are ca rezultat, la rândul său, un flux mai puțin de lichid, deși credem că cantitatea de lichid este mai mare. Prezența aeratorului nu afectează în niciun fel confortul de utilizare. Marele beneficiu este însă reducerea facturilor la consumul de apă.

 • Baterie pentru chiuvetă înaltă aurie – schimbă fața băii tale *

Baterie prezentata se remarcă printr-un design foarte elegant, făcându-l perfect pentru orice baie modernă. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru camerele decorate în spiritul glamour. Elementul este realizat din alama, care este un material deosebit de apreciat. Marele său avantaj este rezistența la coroziune, ceea ce îl face perfect pentru băile în care există contact constant cu apa. Robinetul pentru lavoar din alamă aurie Rea are și o funcție decorativă. Culoarea frumoasa reflecta lumina in acelasi timp, ceea ce se traduce prin efecte vizuale deosebite.

Elementul descris are un cap ceramic. Datorită acestui fapt, suntem siguri de durabilitatea sa și de etanșeitatea foarte bună. Acest lucru, la rândul său, se traduce într-o utilizare fără probleme timp de mulți ani. Modelul prezentat este o baterie în picioare, cunoscută și sub numele de baterie de blat. Această metodă de asamblare se traduce printr-o utilizare foarte confortabilă. Robinetul Rea Lungo Gold este montat direct pe blatul mesei sau pe farfurie. Prin urmare, avem libera alegere cand vine vorba de aranjare in raport cu bolul.

„* Manual*”: https: //drive.google.com/file/d/1J2OGRPh3u9Uw7VD65nWXPx7O8dzPncUv/view? Usp = partajare

instrucțiuni și fișiere de descărcat

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!