Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă layouts.et Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

COD REDUCERErea5

Baterie Incastrabila Rea Lungo Black Mat negru MAT + BOX

ID: 2479
EAN: 5902557336036
SKU: BAT-B0969
 • 583,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Tip baterie: de lavoar, de cada
Tip montaj baterie: incastrata
Material: alama
Lungimea gurii 150 mm
Tip cap: Ceramica - firma Sedal
Diametru pentru conectare: 1/2 inch
Aerator: Cu aer
Sistem BOX: Are
Garantie: 5 ani
Producator: Rea
Descriere

Baterie neagra incastrabila este o alegere excelentă pentru proprietarii oricărei băi. Forma la modă a corpului din alamă a fost acoperită cu un strat cvadruplu de cea mai bună calitate în negru mat. Datorită acestei tehnici, bateria este protejată împotriva coroziunii, pătării și decolorării. Acest model este conceput pentru a fi montat pe perete. Lavoarele, sifoanele și dopurile potrivite se găsesc în oferta magazinului nostru. Sistem de conectare box inclus. Baterie neagra este în prezent unul dintre cele mai la moda accesorii pentru baie. Este un accent interesant și expresiv care poate însufleți orice interior. Datorită acesteia, camera arată mai elegantă și mai elegantă. Rea Lungo black va atrage cu siguranță pe toți iubitorii de aranjamente moderne și pe cei cărora le place să fie la curent cu tendințele. Un alt avantaj este posibilitatea de a obține un contrast original, deoarece astfel de versiuni vor arăta grozav pe fundalul elementelor luminoase. Mixerul negru mat este, de asemenea, un accesoriu universal și se potrivește perfect cu ceramică, oțel inoxidabil, lemn și granit.

 • Baterie neagră încastrabilă – dați aspectul estetic al băii *

Montarea încasată are multe avantaje. În primul rând, face interiorul să arate mai atractiv, este mai bine organizat și modern. Aceasta este o opțiune excelentă pentru iubitorii de aranjamente minimaliste. Baterie Rea Lungo este extrem de ușor de păstrat curat, ceea ce se datorează vizibilității doar a mânerului și a duzei. În consecință, curățarea nu necesită mult timp. Un avantaj suplimentar este economia de spațiu. Robinetul ascuns negru descris este, de asemenea, echipat cu un aerator deasupra capului. Această componentă mică este montată la capăt și reduce consumul de apă. Funcționează prin aerarea apei care iese din gura de scurgere. Aceasta, la rândul său, reduce debitul real de lichid. Drept urmare, reducem consumul și plătim facturi mai mici.

Vă prezentăm un sistem inovator Box pentru instalarea unei baterii incastrate. Sistemul asigură o instalare convenabilă și rapidă. Este realizat din elemente interne din plastic și alamă, ceea ce garantează calitate și fiabilitate înaltă. Elementul este echipat cu o piesă de mascare, care protejează elementele interne în timpul asamblării, și o nivelă cu bulă de aer pentru a facilita asamblarea corectă și precisă. Sistemul permite accesul ușor la componentele interne ale robinetului după instalare pentru întreținere.

instrucțiuni și fișiere de descărcat

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!