Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană layouts.cs Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă

:

Set pentru dus incastrat BENTO L.GOLD BOX

ID: 4388
 • 1354,00 Lei
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Material: Inox
Finalizarea setului de dus: Auriu
Sistem BOX: Are
Dimensiunea: 25x25 cm
Tip conectare dusului: 12 inch
Inclus in set: baterie sub suprafata, cap de dus, umer pentru cap de dus, fortun 1500 mm, cap de dus, suport pentru cap de dus, grile
Propietati: system ANTI-CALC, złącze kulowe umożliwiające dowolne ustawienie deszczownicy
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Vă prezentăm un nou model din seria de seturi încastrate Bento. Datorită versatilității și calităților estetice uimitoare, setul este o alegere excelentă pentru proprietarii de toate tipurile de băi.
Forma la modă a elementelor montate la suprafață a fost acoperită cu un strat laser auriu de 4 ori de calitate superioară. Datorită acestei tehnici, bateria este protejată împotriva coroziunii și decolorării.
Setul include un cap de duș ultra-subțire de 2 mm pătrat de 25 cm, o baterie cu suprafață și elemente ascunse, un furtun cu un cap de dus și un set de puncte.
Setul Bento este perfect pentru persoanele care caută soluții extraordinare și doresc să creeze o baie originală și unică a viselor lor.

Intreba despre produs

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!