Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă Estonă Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Cadita de dus Rea Stone 80 x 120

ID: 5505
EAN: 5902557319978
SKU: REA-K9602
 • 2192,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Material: Piatra minerala
Culoarea: negru
Inaltime cadița: 3cm
Loc de scurgere: Pe latura scurta
Sifon inclus in set: Da
Garantie: 5 ani
Producator: Rea
Descriere

Cadite de duș sunt perfecte din toate punctele de vedere. Structura exterioară frumoasă a cădii de duș * imită perfect piatra naturală *. Se va potrivi perfect în interiorul modern al băii dumneavoastră, subliniind frumusețea acesteia și va face din utilizarea de zi cu zi o plăcere de nedescris.

Este realizata dintr-o piatră minerală cu structură naturală. Este un material cu durată lungă de viață și duritate, în plus, este plăcut cald la atingere.

Caditele de duș din acest material sunt perfect netede, stabile și pot fi montate direct pe podea. Un avantaj suplimentar îl reprezintă marginile și unghiurile perfect drepte, ceea ce le permite să fie instalate fără silicon.

Textura sa cu aspect de piatră naturală se va potrivi perfect în amenajările moderne, dar va funcționa bine și în interioarele clasice universale.

Intreba despre produs

product.attachment

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!