Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană layouts.cs Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă

Cod de reducere:REA2021

Oglinda rotunda Auriu 50cm Gold Chrome

ID: 5171
 • 33,02
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Latime: 50
Culoarea: auriu
Model felinar: MR20E-50CM
Producator: Tutumi
Descriere

O oglindă modernă, de culoare aurie, suspendată
Oglinzile de acasă sunt completarea perfectă a designului interior, făcând camera să pară mai luminoasă și mai mare. Forma caracteristică a oglinzii noastre se va potrivi perfect în orice cameră, indiferent de stilul acesteia, o puteți agăța în sufragerie, dormitor și baie.

Oglinda rotundă elegantă de Tutumi home este un decor minunat pentru orice interior în stil vintage, clasic sau scandinav. Cadrul ușor asimetric îi conferă un stil unic. Dimensiunile optime ale oglinzii vor funcționa în practică – nu numai ca ornament.

Culoarea aurie strălucitoare a fost realizată folosind tehnologia de galvanizare. Acoperirea este produsă prin electroliză, datorită căreia este durabilă și fenomenală.

Intreba despre produs

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!