Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană layouts.cs Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă

Cod de reducere:REA2021

Lavoar de sine stătător Ceramic MIA Black

ID: 4885
 • 398,68
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Culoarea: Negru
Lungime lavoar: 40,5
Latime lavoar: 40,5
Inaltime lavoar: 84
Material: Ceramica sanitara
Orificiu pentru baterie: 35mm
Orificiu pentru scurgere: Da
Diametru orificiu pentru scurgere: 45mm
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Chiuvetă suspendată, monolitică, din ceramică de înaltă calitate. Datorită formelor sale simple și elegante, va fi perfectă pentru orice baie elegantă. O propunere clasică pentru persoanele care doresc să introducă o notă de lux în interiorul băii.

Datorită utilizării celor mai noi tehnologii în timpul procesului de producție, lavoarul nostru nu numai că arată fenomenal, dar este, de asemenea, ușor de curățat și extrem de durabil.

Chiuveta de sine stătătoare din ceramică Mia este un produs monolitic unic sub formă de piedestal. Designul incredibil de modern se va potrivi perfect în orice baie cu design elegant. Dimensiunile mari, forma dreptunghiulară clasică a bolului, o gaură pentru robinet și un preaplin fac din acesta un element practic de fitinguri în baia dvs.

Intreba despre produs

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!